Dames Nu Beschikbaar


Massage Salon in Amsterdam, Nederland

Laat Een Dame Langskomen Voor Massage

Een massage salon in Amsterdam bezoeken valt niet altijd mee. Apart van de moeizame parkeergelegenheden waar Amsterdam bekend om staat kan men vaak ook op straat gezien worden. Niet iedereen kan dat op prijs stellen die van een lekkere massage wilt genieten. Alternatief is het mogelijk om van onze erotische massage service in Amsterdam tot wel 24 uur gebruik te maken waarbij de dame naar uw plaats van bestemming langs kan komen. Dit waarborgt discretie en kan net zoveel of zelfs een betere ervaring bieden dan een massage salon alleen. Hoe dit werkt? U belt ons via +31(0)6-55217930.

Onze beschikbare telefonist(e) zal u helpen met het verzorgen van een prachtige dame voor een massage op uw adres. Of dit nu een hotel, airbnb locatie of gewoon bij u thuis is maakt voor ons niets uit en heeft zoal geen invloed op de prijs. Zodra de afspraak is bevestigd zullen wij ongeveer 20 tot 45 minuten nodig hebben om de dame bij u te doen bezorgen. Dit gaat vanzelfsprekend gepaard met hoge discretie en verzorgd de dame haar eigen attributen zoals massage olie en eventueel condooms. De prijzen beginnen bij ons al vanaf € 150 per uur en zijn wij goedkoper hiermee dan een gemiddelde massage salon in Amsterdam.

Alternatief als er geen massage-salon meer geopend is kunt u altijd meegenieten van onze webcam sex advertenties naar keuze. Hier chat u live tot in de latere uren met echte leuke dames vanaf 18 jaar en ouder uit de regio Amsterdam. Alles mag en niets moet, en is het niet nodig een webcam zelf te hebben voor deelname. Wij bieden tot 24 uur de leukste entertainment en mogelijkheid voor een echte date. Samen met uw partner of alleen hebben wij verschillende dames aanwezig voor een last minute massage. Maak daarom vandaag nog een afspraak en ontmoet deze massage dames bij u op locatie.


4 Hands Massage Body2body Massage
Escort Service Amsterdam Half Uur Massage
Hotel Massage Hotstone Massage
Massage Salon Amsterdam Nuru Massage
Ontspanningsmassage Orale Sex
Privehuis Amsterdam Sensuele Massage
Sex Massage Sexclub Amsterdam
Tantra Massage Voetfetish Massage